Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بر تقدیر به هنگام و سریع از اعضا و افراد سازمانی و اداری موفق در پیشبرد امور تاکید کرد و گفت: چنانچه در نظام اداری ما تقدیر سریع و بدون فاصله زمانی از یک مدیر یا کارمند یا قاضی موفق به یک فرهنگ تبدیل شود، این امر حائز اثرات ماندگار تربیتی خواهد بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، نشست تقدیر از مدیران نمونه حوزه‌های ستادی قوه قضاییه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضاییه و جمعی از مدیران دستگاه قضایی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، معاون اول دستگاه قضا در این نشست با اشاره به ابعاد و زوایای مختلف تحول صورت گرفته در گام دوم انقلاب، اظهار داشت: علی‌رغم همه شیطنت‌ها و توطئه‌ها و خباثت‌هایی که از ناحیه دشمنان علیه کشور و نظام و مردم ما می‌شود؛ اما چتر حمایتی خاص خداوند و رحیمیت حضرت حق بر سر ملت ایران است و مردم ما نیز اهل صبر هستند و انشالله دولت آتی ما، یک دولت انقلابی، در خط ولایت، دلسوز و خیرخواه مردم باشد و مجلس و دستگاه قضایی نیز به این صفت‌های پسندیده مزین باشند.

معاون اول دستگاه قضا تصریح کرد: امروز دوستداران نظام و انقلاب، امید به تحقق وحدت و کارآمدی بیشتر قوای مملکت در راستای حل مشکلات مردم دارند و این انتظار وجود دارد که مسئولان امر با خدمت صادقانه و بدون تکلف، مسیر رفع معضلات مردم را هموار کنند. زمینه تحقق این مهم امروز فراهم است و ما و شما مدیران و دست‌اندرکاران باید این امید مردم را تقویت کنیم و وحدت و کارآمدی صددرصدی را که انتظار دوستداران نظام است به فعلیت برسانیم. چنانچه بتوانیم این امر مهم را به فعلیت برسانیم قطعاً عملی صالح انجام داده‌ایم و چنانچه خدایی ناکرده در این مسیر کوتاهی و سستی کنیم، گناهی نابخشودنی مرتکب شده‌ایم.

وی در ادامه طی سخنانی با اشاره به اهمیت و منزلت قدرشناسی در مکتب اسلام، اظهار داشت: خداوند سبحان بهترین تقدیرکننده از افراد و بندگان شایسته است.

معاون اول قوه قضاییه، پاداش‌دهی به عمل صالح را یک سفارش قرآنی دانست و گفت: ارائه پاداش به انسان‌هایی که عمل صالح انجام می‌دهند، دارای اثرات معنوی متعالی در جامعه است؛ یعنی هم فرد انجام دهنده عمل نیکو به استمرار رویه انجام عمل صالح ترغیب می‌شود و هم سایر افراد جامعه که نظاره‌گر تشویق و پاداش‌دهی به فرد صالح‌العمل هستند، تحت تاثیر قرار گرفته و به انجام اعمالی که خیر جمعی دارد، اهتمام می‌ورزند. چنانچه این فرایند پاداش‌دهی و تقدیر و تشویق برقرار نباشد، افراد جامعه دچار رخوت می‌شوند و دنبال خلاقیت و ابداع نمی‌روند و در نتیجه استعداد‌ها شکوفا نمی‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: انسان برای رسیدن به هدف اعلای دین باید در بستری قرار گیرد که استعداد‌های او شکوفا شود و یکی از عوامل تحقق این مهم، مورد تقدیر قرار گرفتن فرد مستعد از ناحیه جامعه، مسئولان و رؤسا است؛ بنابراین توصیه من آن است که مسئولان ما، عمل تقدیرکردن از افراد موفق در سازمان ذیربط خود را به یک فرهنگ کاری و اداری تبدیل کنند و حتی این فرهنگ را به نهاد خانواده خود نیز تسری دهند.

معاون اول دستگاه قضا، بر تقدیر به هنگام و سریع از اعضا و افراد سازمانی و اداری موفق در پیشبرد امور تاکید کرد و گفت: چنانچه در نظام اداری ما تقدیر سریع و بدون فاصله زمانی از یک مدیر یا کارمند یا قاضی موفق به یک فرهنگ تبدیل شود، این امر حائز اثرات ماندگار تربیتی خواهد بود و موجب تحکیم روابط حسنه در مجموعه‌های سازمانی و اداری ما می‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: باید فردی که در یک مجموعه اداری و سازمانی با ایده و ابتکار و پشتکار خود موفقیتی را برای مجموعه حاصل کرده به میزان ارزش کارش مورد تقدیر قرار گیرد؛ در دستگاه قضایی بعضاً ما با خانواده قضات و کارکنان دستگاه تماس حاصل می‌کنیم و موفقیت فرد را به عزیزان آن‌ها تبریک می‌گوییم و از آن‌ها نیز بواسطه حمایت‌هایی که انجام داده‌اند تقدیر به عمل می‌آوریم که این امر نیز حائز اثرات روحی مثبتی برای فرد و خانواده گرامی اوست.

معاون اول قوه قضاییه بیان داشت: طبیعتا در هر مجموعه و دستگاهی برای انتخاب مدیران و کارمندان نمونه و موفق، شاخصه‌ها و معیار‌هایی تعریف شده است؛ در دستگاه قضایی نیز این قاعده حکمفرماست؛ اما این امر به منزله آن نیست که سایر مدیران و قضات و کارمندان دستگاه قضا، حائز ویژگی‌های یک فرد نمونه و موفق نیستند؛ البته در دستگاه قضایی تلاش شده تا معیار‌ها و شاخصه‌های تعیین یک مدیر و قاضی نمونه تا حد امکان به دور از اعمال سلیقه افراد انتخاب کننده در تطبیق مصادیق باشد.

ارتقای روند توجه به مدیران، ارزیابی مدیران و توانمندسازی آن‌ها

در ابتدای این نشست، محمد صاحبکار، معاون راهبردی قوه قضاییه با گرامیداشت هفته قوه قضاییه و قدردانی از مدیران و معاون اول قوه قضاییه بیان کرد: همواره طی سال‌های گذشته در قوه قضاییه سنت حسنه‌ای برای تقدیر از افراد برتر بوده که بر اساس آن فرآیند‌هایی تعریف شده است.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته در حوزه کارمند نمونه و قاضی نمونه، تدابیری توسط معاون منابع انسانی و امور فرهنگی و دادسرای انتظامی قضات درنظر گرفته شد که شور و شوق ویژه‌ای را در میان کارمندان و قضات ایجاد کرده بود که الحمدلله ساری و جاری است.

صاحبکار تاکید کرد: امسال به دستور ویژه معاون اول قوه قضاییه، کاری در معاونت راهبردی ذیل ستاد هفته قوه قضاییه انجام دادیم که در این جلسه بخشی از آن نتایج ارائه می‌شود؛ بر اساس دستور معاون اول قوه قضاییه موضوع تقدیر از مدیران برتر انجام شد که به عنوان دسته سوم در بین تقدیرشوندگان در کنار کارمندان و قضات دیده شدند.

معاون راهبردی قوه قضاییه با بیان اینکه در معاونت راهبردی در چند دسته مدیران و روسای کل برتر تقسیم بندی شده بودند، افزود: در معاونت راهبردی ارزیابی‌هایی را هر سه ماه یکبار از کل دادگستری‌های کل کشور داریم که بر اساس آن، نسخه‌های اولیه‌ای آماده و خدمت معاون اول قوه قضاییه تقدیم شد.

وی ادامه داد: دو دسته از افراد، روسای کل دادگستری‌های برتر مشخص شدند که روز گذشته این افراد در جلسه مسئولان عالی قضایی توسط رئیس قوه قضاییه مورد تقدیر قرار گرفتند.

صاحبکار تاکید کرد: تعدادی از روسای کل رشد خوبی را در سال گذشته داشتند و به واسطه رشدی که در فعالیت‌های خود بر اساس شاخص‌ها و معیار‌های مختلف داشتند، به عنوان دسته دوم، یعنی روسای کل شایسته تقدیر معرفی شدند.

معاون راهبردی قوه قضاییه با بیان اینکه روسای کل برتر و روسای کل شایسته تقدیر، هر یک سه نفر بودند، گفت: با همکاری که با دادستانی کل کشور و جلسات متعددی که در معاونت راهبردی داشتیم، شاخص‌های عملکردی برای دادستان‌های مراکز استان‌ها تعریف شد که بر اساس آن‌ها دو نفر از دادستان‌های مراکز استان‌ها به عنوان دادستان‌های برتر مشخص شدند.

وی تاکید کرد: با سازمان‌های همکار و تابعه نیز همکاری خوبی داشتیم و با آن‌ها جلسه گذاشتیم و شاخص‌هایی در این زمینه احصاء شد و بر اساس آن شاخص‌ها هر یک از سازمان ها، یکی از مدیران کل واحد‌های استانی خود را به عنوان مدیران کل برتر معرفی کردند.

معاون راهبردی قوه قضاییه تصریح کرد: آخرین دسته، موضوع مدیران نمونه در بخش‌های ستادی قوه قضاییه هستند که جزء دستورات معاون اول قوه قضاییه بود و طی مکاتباتی که در معاونت راهبردی با هر یک از بخش‌های ستادی قوه قضاییه داشتیم، افرادی پیشنهاد شدند که این افراد ۲۶ نفر هستند که توسط بخش‌های مختلف معرفی شدند.
صاحبکار با تاکید بر اینکه عمده رویکرد ما موضوع توجه به مدیران به عنوان پیشرانه‌های تحول در مجموعه بوده است، بیان داشت: در این راستا توجه به مدیران تحول آفرین در دستور کار ستاد بزرگداشت هفته قوه قضاییه و معاون اول قوه قضاییه بوده است و امیدواریم روند توجه به مدیران، ارزیابی مدیران و توانمندسازی آن‌ها روز به روز ارتقاء پیدا کند.

معاون راهبردی قوه قضاییه افزود: نفس برگزاری این جلسه حضوری دستور ویژه معاون اول قوه قضاییه بوده است که این نشان از توجه ویژه ایشان به مدیران ستادی است و نحوه تقدیر همان گونه است که از روسای کل دادگستری استان‌ها بوده است.

در پایان این نشست با اهدای لوح و جوایزی از سوی معاون اول قوه قضاییه از مدیران نمونه تقدیر به عمل آمد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قوه قضائیه دستگاه قضا دولت کارآمد معاون راهبردی قوه قضاییه معاون اول قوه قضاییه معاونت راهبردی سازمانی و اداری توجه به مدیران حجت الاسلام قوه قضاییه دستگاه قضایی محسنی اژه ای دستگاه قضا بر اساس آن روسای کل یک مدیر شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۵۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروسی: برای ایران چارچوب زمانی تعیین نکردیم

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در یک نشست خبری در وین تأیید کرد که رایزنی‌ها با ایران برای رسیدن به توافق با این کشور ادامه دارد، اما این نهاد بین‌المللی اقدام به تعیین یک چارچوب زمانی با ایران بر سر انجام «اقدامات ملموس» نکرده است.

به گزارش فارس، او تصریح کرد گفتگو‌ها با ایران در سه مقوله ادامه دارند: مسائل پیرامون اجرای بازرسی‌ها، مسائل باقی‌مانده و اقدامات داوطلبانه اضافی که ایران باید انجام دهد.

مدیر کل آژانس گفت که خواستار آن است که «به زودی» شاهد انجام برخی اقدامات ملموس از سوی ایران باشد.

او گفت: «وزیر خارجه ایران به من گفت آماده تعامل در خصوص اقدامات بسیار ملموس است. البته ما از این استقبال می‌کنیم.»

وی اضافه کرد: «اکنون بایستی روی آن کار کنیم، اما اظهارات در این زمینه بسیار روشن بودند. ایران درک می‌کند که لازم است ما رو به جلو برویم. وضعیت کنونی بسیار غیررضایت‌بخش است. ما تقریباً در یک بن‌بست قرار داریم که هیچ‌چیزی غیر از بازرسی‌های نرمال و سنتی پیش نمی‌رود. این وضعیت بایستی عوض شود.»

او گفت چارچوب زمانی مشخصی برای انجام اقدامات ملموس تعیین نکرده، اما بسیار خوب خواهد بود اگر ایران نخستین گام‌ها را قبل از نشست شورای حکام آژانس اتمی در ماه ژوئیه بردارد.

گروسی گفت: «من دوست ندارم ضرب‌الاجل تعیین کنم. من فکر می‌کنم تعیین ضرب‌الاجل ایده خوبی نیست. اما برای من و می‌توانم بگویم برای جامعه بین‌المللی مهم است که ما هر چه زودتر به نتایجی دست پیدا کنیم و این چیزی است که من خیلی روشن در تهران و در اصفهان بیان کردم.»

وی اضافه کرد: «فکر می‌کنم این درک در تهران وجود دارد که این مسئله چیزی نیست که بتواند تا ابد ادامه داشته باشد؛ بنابراین انتظار من این است که به زودی نتایجی ملموس داشته باشیم.»

گروسی اذعان کرد قبل از آنکه ایران گام‌های مد نظر آژانس را بردارد به رایزنی‌های بیشتری نیاز خواهد بود. او گفت که حسین امیرعبداللهیان به او گفته ایران آماده همکاری در خصوص انجام اقدامات ملموس است.

مدیر کل آژانس اتمی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت که کلید حل برخی مشکلات مربوط به ایران از جمله رفع تحریم‌ها در دست او نیست.

گروسی تصریح کرد: «برخی مسائل سیاسی [مربوط به ایران]وجود دارند. پاره‌ای از آن‌ها در حیطه اختیارات من هستند و پاره‌ای دیگر نه. هنگامی که بحث به رفع تحریم‌ها و چیز‌هایی نظیر آن می‌رسد که برای ایران خیلی مهم است من فردی نیستم که کلید حل مشکلات را در دست داشته باشد.»

وی اضافه کرد: «من می‌گویم ایران انتظاراتی دارد همان‌طور که من دارم، اما تا وقتی که یک بسته توافق نداشته باشیم نمی‌توانم بگویم تا کجا می‌توانیم پیش برویم.»

رافائل گروسی تصریح کرد: «در پایان، چنانچه آن‌ها واقعا با ما تعامل کنند ما قادر خواهیم بود مسائل را حل و فصل کنیم.»

دیگر خبرها

  • فیلم/ اژه‌ای: قاضی سرمایه تمام و کمال قوه قضاییه است
  • قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران اجتناب داشته باشد
  • قاضی باید مشورت کند و در نهایت تصمیم خود را بگیرد
  • گروسی: برای ایران چارچوب زمانی تعیین نکردیم
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • پرونده مرگ مدیر شهرداری پیچیده شد؛ 3 کارمند در بازداشتند
  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟