Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس‌جمهوری با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری در صنعت برق گفت: اگر تولید در بخشی می‌خواهیم، باید سرمایه‌گذاری شود. اگر در بخش کشاورزی یا صنعت، تولید خاصی مدنظر ماست، باید سرمایه‌گذاری شود. سرمایه‌گذاری از اصول اساسی است. بدون سرمایه و با دست خالی نمی‌شود کاری کرد.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین «حسن روحانی» صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیات دولت گفت: سخنانم را از ابراز تاسف به خاطر مشکلاتی که مردم در این چند روز برای استفاده از برق مواجه شدند، آغاز می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد تصمیماتی که توسط معاون اول در جلسه دیروز و همچنین امروز در هیات وزیران گرفته شد، را توضیح می‌دهم.

وی ادامه داد: همواره در جامعه بین واقعیت‌هایی که روزانه ما می‌بینیم و آنچه مطلوب ماست، فاصله وجود دارد. همیشه باید تلاش کنیم این فاصله را کم کرده و اگر امکانپذیر است، برداریم. همواره بین وضعیت موجود و وضعیت مطلوب بدون فاصله نخواهد بود.

رییس دولت دوازدهم با بیان اینکه ریشه‌ها و علت‌های این فاصله و مشکل را به خوبی مورد بررسی قرار دهیم، اظهار داشت: ممکن است حادثه‌ای رخ دهد و دستگاه ما دچار معضلی شود. ممکن است حوادثی قابل پیش‌بینی روبه‌رو شویم و برخی غیرقابل پیش‌بینی. ممکن است کشور با زلزله، سیل، کرونا و جنگ اقتصادی و... روبه‌رو باشیم. مثلا قابل پیش‌بینی نبود که فروردین ۹۸، ۲۵ استان دچار سیل می‌شود. پیش‌بینی این بود که بارش‌ها از حد نرمال بالاتر است.پ یش‌بینی‌ها هم خیلی دقیق نیستند و کشورها با مشکلات فراوان مواجه می‌شوند.

روحانی با بیان اینکه در مسئله برق ریشه مشکلات را باید لمس کنیم، تصریح کرد: در کشور باید سرمایه‌گذاری شود. اگر تولید در بخشی می‌خواهیم، باید سرمایه‌گذاری شود. اگر در بخش کشاورزی یا صنعت، تولید خاصی مدنظر ماست، باید سرمایه‌گذاری شود. سرمایه‌گذاری از اصول اساسی است. بدون سرمایه و با دست خالی نمی‌شود کاری کرد. می‌شود شعار بدون محتوا.

وی با طرح این سوال که چرا سرمایه به اندازه کافی نمی‌توان در بازار ایران آورد؟ خاطرنشان کرد: این مسئله باید به مردم توضیح داده شود. ۲۰۰، ۳۰۰ میلیارد طرح آماده سرمایه‌گذاری داریم؛ چه در مسئله آب، چه در مسئله برق، چه در مورد تصفیه آب، چه در فولاد، آلومنیوم، پتروشیمی و... طرح‌های زیادی وجود دارد که مورد مطالعه قرار گرفته و جانمایی هم شده‌اند.

رییس‌جمهوری با بیان اینکه در داخل برخی از مشکلات را می‌شود حل و فصل کرد، ابراز داشت: اگر همه دستگاه‌ها هماهنگ شوند، این کار شدنی است. امیدواریم از ۱۲ مرداد ماه به بعد این هماهنگی و همسویی ایجاد شود، اگرچه عده‌ای از شغل‌شان می‌افتند، چراکه انتقادات عجیب و غریبی می‌کردند ولی از آن تاریخ به بعد همه از یک جناح و تفکر می‌شوند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: باید سرمایه گذاری شود پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۴۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین ۳ جلد کتاب از نقش روحانیون رزمنده همدانی

به گزارش خبرگزاری مهر، الیاس نجاری در جلسه‌ای که با حضور مدیر کل صدا و سیمای مرکز همدان و دبیر کنگره ملی هشت هزار شهید استان در سالن جلسات نمایندگی سپاه انصار الحسین علیه السلام برگزار شد از آغاز جمع آوری آمار، آثار، اسناد، اطلاعات و خاطرات روحانیون رزمنده از آغاز انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در همدان اشاره و افزود: تلاش خواهد شد کاری که در چهار دهه گذشته از جمع آوری و تدوین مجموع آمار و اطلاعات و خاطرات روحانیون ایثارگر استان انجام نشده در بازه زمانی دو ساله و با مشورت و استفاده از ظرفیت نویسندگان و پیشکسوتان جهاد و شهادت در قالب سه کتاب و ده‌ها مستند تدوین و رونمایی شود.

وی اشاره کرد: در ابتدا لازم بود بانک اطلاعاتی تعداد رزمندگان روحانی جمع آوری شود که این امر با استفاده از تعدادی از روحانیون شاغل در مرحله اول انجام شد و با برنامه ریزی بعمل آمده تلاش خواهد شد تمامی اطلاعات و اسناد جنگ که رزمندگان روحانی در آن نقش داشته جمع آوری شود.

نجاری در این جلسه از مدیرکل مرکز صدا و سیمای همدان و دبیر کنگره ملی هشت هزار شهید استان خواست که ضمن هم افزایی و تعامل نسبت به این حرکت ارزشمند که می‌تواند گنجینه‌ای در خور شأن راویان روحانی و پیشکسوتان جنگ و محققین و پژوهشگران باشد همکاری کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مجموع خاطرات و آمار رزمندگان روحانی می‌تواند به عنوان کتب مرجع در مراکز علمی و دانشگاهی و حوزوی باشد که در آن نقش روحانیون به خوبی بیان شده و قابل استفاده برای نسل‌های آینده باشد.

کد خبر 6100494

دیگر خبرها

  • جنیفر لوپز یک آخوند ایرانی را فالو کرد! (عکس)
  • جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند
  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • تدوین ۳ جلد کتاب از نقش روحانیون رزمنده همدانی
  • هلال احمر دیگر انبار خالی ندارد/ اگر اجازه دهند نمی‌گذاریم بیمار بدون دارو برگردد
  • کتاب رضای انقلاب به بازار نشر راه یافت
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد