Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، تخله مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: سازمان نظام مهندسی استان، مسئول واگذاری مجوز به واحد‌های تولیدی و ضروری است افراد قبل از خرید زمین با این سازمان هماهنگ باشند.

او ادامه داد:تاسیس واحد‌های تولیدی مخصوصا در حوزه دام و طیور، محدودیت، شرایط و ضوابطی دارد که اگر آن ضوابط از قبل رعایت نشود و زمین خریداری شود ممکن است برای سرمایه گذار مشکلاتی ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخله گفت:به عنوان مثال هر واحد مرغداری گوشتی باید با واحد دیگر حداقل ۴۰۰ مترفاصله داشته باشد و اگر این فاصله رعایت نشود مجوز‌های آب، برق، گاز و خدمات این چنینی به واحد جدید داده نمی‌شود.

به گفته او فاصله مرغداری گوشتی با واحد مرغداری دیگر باید ۸۰۰ متر و فاصله مرغداری گوشتی با کشتارگاه‌ها باید ۲ کیلومتر باشد.

درسال‌های اخیر برخی تولید کنندگان خصوصا در حوزه ایجاد واحد‌های تولید طیور، بدون هماهنگی اقدام به خرید زمین می‌کنند که پس از آن برای گرفتن مجوز‌ها دچار مشکلاتی می‌شوند.

در گنبدکاووس اخیرا فردی که یک مرغداری ۳۰ هزار قطعه‌ای دارد برای توسعه واحد خود دچار مشکل شده است.

جهاد کشاورزی می‌گوید: این فرد به دلیل عدم هماهنگی با واحد‌های صادرکننده مجوز، دچار مشکل شده است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واحدهای تولیدی دام و طیور مجوز قانونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۱۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله فیروزی با اشاره به ضرورت تامین برق واحد‌های تولیدی و صنعتی با توجه به فرارسیدن فصل گرما، گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابتدا باید ظرفیت موجود را حفظ و سپس بستر را برای حضور مردم در این حوزه فراهم کرد که قطعی برق موجب آسیب به ظرفیت تولید می‌شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در راستای تامین نیاز مردم از قطعی برق مصارف خانگی خودداری شود تا مردم در کار‌های روزمره دچار مشکل نشوند، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که آسیب‌های ناشی از قطع برق صنایع نیز متوجه مردم می‌شود، زیرا قطعی برق موجب بیکاری کارگران می‌شود و این موضوع به صورت مستقیم در معیشت خانوار اثرگذار است.   وی با اشاره به یکی دیگر از آثار نامطلوب قطعی برق، بیان کرد: از آنجاکه به دلیل قطعی برق، تولید در واحد‌های صنعتی کاهش می‌یابد، بازار با کمبود محصولات تولیدی این واحد‌ها روبه‌رو خواهد شد در نتیجه قیمت این کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نیز به صورت مستقیم بر مردم اثرگذار است مانند آنچه که در چند سال گذشته در حوزه فولاد و سیمان رخ داد.   فیروزی گفت: وزارت نیرو در تلاش است که از توانمندی کارخانه‌های بزرگ برای تولید برق استفاده شود که این موضوع هنوز محقق نشده و باید مشوق‌های بیشتر و بهتری برای این موضوع در نظر گرفت.   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موردنیاز تولید مانند برق و گاز را تامین کرد، تصریح کرد: پذیرفته شده نیست که برای تامین مصارف خانگی به سراغ قطع برق صنایع برویم، زیرا قطعی برق در واحد‌های تولیدی نیز بر زندگی مردم اثرات نامطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین