Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از آنکه عربستان لغو تمامی محدودیت‌های کرونایی را اعلام کرد، تصاویر و ویدئو‌هایی از داخل مسجدالحرام منتشر شده که پرسنل را در حال جمع آوری برچسب‌های فیزیکی رعایت فاصله اجتماعی بین نمازگزاران در مسجد و صحن‌های آن نشان می‌دهد.

به گزارش الفرات، یکی از مسئولان وزارت کشور عربستان در گفتگو با خبرگزاری رسمی این کشور گفت: «زدن ماسک از این به بعد در اماکن سر باز اجباری نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در اماکن عمومی نیز رعایت فاصله اجتماعی از جمله در مساجد اجباری نخواهد بود. ماسک زدن، اما در اماکن سربسته همچنان اجباری است.»

رسانه‌های محلی عربستان و فعالان این کشور تصاویر و کلیپ‌هایی از اقامه اولین نماز جماعت صبح را بدون رعایت فاصله اجتماعی در مسجدالحرام منتشر کرده اند.

مقامات عربستانی اعلام کردند لغو محدودیت‌های کرونایی زمینه را برای برگزاری مناسک حج تسهیل می‌کند.

عربستان همچنین دیگر آزمایش پی سی آر کووید-۱۹ منفی را برای مسافرانی که واکسینه شده اند، اجباری نمی‌داند و در ورود به این کشور نیز قرنطینه نمی‌شوند.

شیوع کرونا برگزاری مناسک حج را در دو سال اخیر تحت تاثیر قرار داده بود. در سال ۲۰۲۱، تنها ۶۰ هزار نفر در مراسم حج شرکت کردند. این در حالی است که در سال ۲۰۱۹، یعنی یک سال قبل از شیوع بیماری کرونا، حدود دو و نیم میلیون نفر در مناسک حج شرکت کرده بودند.

عربستان کشوری با ۳۴ میلیون نفر جمعیت اعلام کرد که ۳۶۳ مورد ابتلا به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته داشته است. حال آنکه در ماه ژانویه امسال شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به علت شیوع سویه اُمیکرون ویروس کرونا به شدت افزایش یافته بود.

از زمان آغاز شیوع کرونا در ۱۲ دسامبر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان در مرکز چین‏ و سرایت آن به کل جهان و به تبع آن، به عربستان سعودی تاکنون ۷۴۶ هزار نفر از شهروندان عربستان به کووید-۱۹ مبتلا شده اند و از این تعدد ۹۰۰۵ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عربستان مناسک حج محدودیت های کرونایی فاصله اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۴۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اجباری پزشکان برداشته شود

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج فاضل، روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در افتتاحیه ۴۵ امین کنگره جامعه جراحان ایران، گفت: طرح اجباری پزشکان به دلیل شرایط جنگ اجرایی شد و دلیلی برای ادامه دادن آن وجود ندارد.

وی افزود: فلسفه جامعه جراحان همفکری انجمن‌های مختلف و افزایش سطح علمی جراحان کشور است.

سیاوش صحت نایب رئیس کنگره جامعه جراحان ایران، نیز گفت: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی بیش از ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است. عده‌ای در پی شکستن جایگاه رفیع جامعه پزشکی کشور هستند.

علی جعفریان دبیر علمی کنگره نیز افزود: حضور کمرنگ همکاران جوان در کنگره نسبت به دوره‌های قبل زنگ خطر هشداری برای مسئولان است.

تازه‌های جراحی در رشته‌های مختلف، جراحی عروق، پیوند اعضا، درمان‌های نوین جراحی در ایران و جهان امسال در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ مصادف با چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان ایران؛ با حضور جراحان تخصص‌ها و شاخه‌های مختلف مطرح خواهد شد.

کد خبر 6097993 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بدون در نظر گرفتن شاخص‌هایی دقیق انتخاب نامزد اصلح غیرممکن است
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • کمک ۱۲۸ میلیارد تومانی مردم برای ساخت مسجد در کشور
  • (ویدئو) پخش اقامه نماز جماعت به امامت یک زن روی آنتن تلویزیون
  • ببینید | اقدام خارج از عرف صداوسیما؛ پخش اقامه نماز جماعت به امامت یک زن روی آنتن تلویزیون
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود